Thursday, February 12, 2009

Dah besar anak-anak mak















Happy Birthday to you, Azim!

Happy Birthday to you Syasya!,


Dah besar anak-anak Teacher! Belajar dan berusahalah bersungguh-sungguh. Kalau suka belajar, teacher pun suka mengajar.
Teacher doakan bila besar nanti, jadilah pemimpin yang bertaqwa, ok?



Selamat berangkat ke Perth, Ika. Mama, papa, kak Ina dan suami, Nazrul, serta Jeehah dan adik Zaim dan Edah, mendoakan yang terbaik untuk Ika, berusahalah untuk mendapatkan apa yang diingini. Jangan lupa pada yang maha kuasa, Allah, walau bagaimana susahpun kita, Dia tetap sayangkan kita, berdoalah selalu kepadanya. (Last night mama tak boleh nangis, coz xde air mata, sebab tu doktor suruh guna selalu Artificial eyedrop, he, he he uuups!)

Pandai-pandai lah membawa diri dinegeri orang. Jangan lupa pada keluarga di sini.

3 comments:

apasebenarnya said...

Nam...mcm nilah kita yg ada anak....sering mendoakan yang terbaik untuk mereka kan....kesian emaknya....huhuhu....but u still ada lagi anak2 yg lain dirumah kan..kan..

ika chrypurtoza said...

hui... kite pun doa la kat mak kite..
kite x ckp pun kat mak kite..die dah tau...telephatic..kalu ckp2 nanti abih air mata...haha

apasebenarnya said...

ika...takper keluar air mata byk2...sbb masa kecik2 dulu ika kan baby air mata.....mmg kuat nangis hahahaha....

Post a Comment