Tuesday, January 27, 2009

Aku baru tahu

Hai, seronoknya hari ini. Selepas 51 tahun... aku baru tahu buat blog, he he he. Aku selalu bercerita hal2 semasa dengan anak2, kadang2 mereka pun busy dengan hal2 mereka, so, mereka cadangkan supaya aku tulis blog. Malangnya aku kurang ambil perhatian.
Tapi selepas membaca blog kakakku, aku terpanggil...

Hari ini, aku lapangkan masa dan memanggil ika, anak keduaku yang memang menunggu untuk mengajar ku blogging... akhirnya berjaya, walaupun simple, tak pe, bermula dengan yg mudah dulu. Kini, aku baru tau!

2 comments:

Penjejak Badai said...

barvo mak mertua ku!!heheh

apasebenarnya said...

hehehe akhirnya kan....jadi gak..mcm tu gak akak...kita belajar sendiri, jgn sangka org lama tak leh belajar...

Post a Comment